Το συνεργείο μας

Το συνεργείο μας προσφέρει άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητο, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο “δύσκολη” αποκατάσταση βλάβης.

Η πολυετής εμπειρία και η εκτεταμένη τεχνογνωσία, μάζι με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό, αποτελούν την εγγύηση για την άψογη συντήρηση, αναβάθμιση ή επισκευή του αυτοκινήτου.

Η συνεχής εκπαίδευση και η συχνή αλλαγή του εξοπλισμού με ότι νεότερο, εγγυάται ταχύτητα και επιτυχή διάγνωση των ζημιών του αυτοκινήτου. Σκοπός της εταιρείας, είναι να συντηρήσει το υπάρχον πελατολόγιο της και να το αναπτύξει περισσότερο. Τα παραπάνω με συνδυασμό τις χαμηλές τιμές που διατηρούμε είναι μια καλή αιτία να μας γνωρίσετε και εσείς από κοντά.

Η επιχείρηση διαθέτει και ξεχωριστό τμήμα φανοποιείας με εμπειρία στον χώρο που μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας παντός είδους επισκευές φανοποιείας. Το προσωπικό μας είναι από τα πλέον εξειδικευμένα και οι εγκαταστάσεις μας διαθέτουν σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό ώστε να προσφέρουν στον πελάτη υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.

Τα τελευταία χρόνια ειδικευόμαστε και ως Τεχνίτες Αερίων Καυσίμων (LPG & CNG), με τις τοποθετήσεις Συστημάτων Υγραεριοκίνησης (LPG – liquified petroleum gas).